Güzellik yarışmasında kriz: Taçlar iade edildi

Geçtiğimiz hafta hem Miss Teen USA’in 17 yaşındaki birincisi UmaSofia Srivastava hem de 24 yaşındaki Miss USA Noelia Voigt (24) unvanlarından feragat ederken, Miss USA Organizasyonu sosyal medya yöneticisi Claudia Michelle de görevinden istifa etti. Post’a konuşan kaynaklar, kadınların, organizasyonun CEO’su Laylah Rose tarafından “zorbalığa” maruz kaldığını söyledi.

Pensilvanya Üniversitesi Wharton Okulu’nda ekonomi dalında eğitim alan Stephanie Skinner, skandallar ortaya çıktıktan sonra Miss Teen USA unvanını kabul edemeyeceğini hissettiğini ve bunun yerine “dayanışma içinde olduğunu ve bunun için ayağa kalktığını” söyledi. Skinner, “Dürüstlüğüm ve karakterim her zaman taçlardan önce gelecektir.” diye ekledi.

UmaSofia Srivastava, Stephanie Skinner…

Tacı geri çevirmenin kolay olmadığını söyleyen güzellik kraliçesi, “12 yaşımdan beri bu unvan üzerinde çalışıyorum. Bunun için doğum günlerini, baloları ve lise etkinliklerini kaçırdım. Gerçekten bir spor gibi. Tüm hayatınızı bu hedefe adıyorsunuz” dedi.

Voigt de, “akıl sağlığı için en iyi olanı yapmanın” önemine değinerek 6 Mayıs’ta istifa ederken, ondan iki gün sonra istifa eden Srivastava, kişisel değerlerinin artık organizasyonun gidişatına tam olarak uymadığını söyledi.

KARGAŞA BAŞLADI

Güç durumdaki Miss USA organizasyonu şu an son derece büyük bir kargaşanın içinde, yarışmalarını yayınlayan ağ ile olan anlaşmasını kaybetme riskiyle bile karşı karşıya kalabilir.

Ağın bir sözcüsü pazartesi günü gönderdiği bir e-postada, “Geçen haftaki olayların ışığında, CW her iki yarışmayla olan ilişkisini değerlendiriyor” dedi.

Bir kaynak da, organizasyonun Voigt ve Srivastava’nın açıkça konuşmasına verdiği destek nedeniyle kendi içinde “bölündüğünü” söyledi.

Savannah Gankiewicz…

YENİ BİRİNCİYE ELEŞTİRİ YAĞMURU

28 yaşındaki Savannah Gankiewicz, çarşamba günü Miss USA olarak Voigt’in tacını alacak.

Gankiewicz, “Lütfen Miss USA tacını kabul etme kararımın hafife alınan bir karar olmadığını bilin. Noelia’nın yanındayım ve onun feragat etme ve akıl sağlığına öncelik verme gücüne hayranım” dedi.

Ancak sosyal medya kullanıcıları pnunla ilgili hayal kırıklıklarını dile getirdi.

Geçen hafta başka bir kaynak, yarışmanın CEO’su Rose’un Srivastava ve Voigt’in isimleri altında gizlice paylaşım yaptığını ve “Noelia ve UmaSofia’nın Miss USA Instagram sayfasında paylaşım yapma olanağının kaldırıldığını” söyledi.

Kaynak, “Noelia, yarışmayı düzenleyenlerden gelen taciz edici e-postalar nedeniyle her gün şöyle uyanıyor: ‘Bunu yapma’, ‘Onu yapma’, ‘O gönderiyi kaldır’. Ayrıca onlara, “Kimseyle konuşamazsınız, gizlilik sözleşmenizi unutmayın, biz onaylamadıkça buradan gidemezsiniz” denildi. Son derece taciz edici bir durum var.” diye ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir