93 yaşındaki medya patronu beşinci kez evlendi! Düğün fotoğrafları yayınlandı

İngiltere’deki Times ve Sun gazetelerini de içeren bir medya imparatorluğunun sahibi olan 93 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch’un, geçtiğimiz ay altıncı kez nişanlandığı ve nikâh masasına oturmaya hazırlandığı açıklanmıştı.

Ekibi, medya patronunun 67 yaşındaki emekli moleküler biyolog Elena Zhukova ile yüzük taktıklarını duyurulmuştu. Murdoch ile Rus bilim insanının birkaç aydır görüştüğü ve evlenme kararı aldığı belirtilmişti.

Milyarderin eski eşi Wendi Deng’in ev sahipliği yaptığı bir aile buluşmasında tanışan ikilinin, Murdoch’un Kaliforniya’daki üzüm bağında yer alan malikanesinde dünyaevine gireceği söylenmişti.

EVLENDİLER!

Ünlü çift, nişan haberinden iki ay sonra nikâh masasına oturdu. The Sun gazetesi, ikilinin düğün fotoğraflarını yayınladı.

Birkaç aydır birlikte olan çift, Kaliforniya’daki üzüm bağlarında evlendi.

DÖRT EVLİLİK, ALTI ÇOCUK

Daha önce dört kez nikah masasına oturan Rupert Murdoch; 1956’dan 1967’ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile, 1967’den 1999’a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile, 1999’dan 2013’e kadar da Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliydi. Murdoch, son eşi eski model Jerry Hall’dan ise 2022 yılında ayrılmıştı.

Medya patronunun bu evliliklerinden ilk eşi Patricia Booker’dan olan kızı Prudence MacLeod (64), ikinci eşi Anna Mann’dan olan kızı Elisabeth (53), oğulları Lachlan (50) ile James (49) ve üçüncü eşi Wendi Deng’den olan kızları Grace (21) ile Chloe (19) olmak üzere altı çocuğu var.

PETROL MİLYARDERİNDEN KIZI VAR

Daha önce iki kez evlenip boşanan Elena Zhukova’nın ise Rus petrol milyarderi Alexander Zhukov’dan Dasha adında bir kızı bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir